Ole fa'atonuga o fefa'ataua'iga i fafo a Saina e fa'atapula'aina le fa'atulafonoina

Talu mai le amataga o le tausaga nei, i le faasolosolo malie o le toe faʻaleleia o gaosiga i atunuʻu tuaoi, o se vaega o fefaʻatauaiga mai fafo na toe foʻi mai i Saina i le tausaga na teʻa nei ua toe tafe mai.I le aotelega, o le tafe mai o nei poloaiga e mafai ona pulea ma e faʻatapulaʻaina le aʻafiaga.

Na faia e le State Council Information Office se faʻamatalaga masani a le Fono a le Setete i le aso 8 o Iuni. Na faia e Li Xinggan, le faatonu sili o le Matagaluega o Fefaʻatauaiga i Fafo a le Matagaluega o Pisinisi, le tali i se fesili o loʻo tafe mai ni poloaiga mai nisi. pisinisi ma alamanuia i totonu o le atunuu ua toe siitia ona o suiga i le siosiomaga o fefaatauaiga i totonu ma fafo ma le aafiaga o le taamilosaga fou o le COVID-19 i Saina.

Fai mai Li Xinggan e tolu fa'amasinoga autu e uiga i le tulaga o le fa'atonuina o le tafe mai ma le toe fa'aleleia o fale gaosi oloa i nisi o pisinisi i totonu o le atunu'u: Muamua, o le a'afiaga lautele o le tafe mai o poloaiga i tua e mafai ona pulea;Lona lua, o le femalaga'iga i fafo o nisi o alamanuia e ogatasi ma tulafono tau tamaoaiga;Tolu, o le tulaga o Saina i le lalolagi o alamanuia ma sapalai filifili o loʻo faʻamalosia pea.

Ua 13 tausaga sosoo o Saina e sili ona tele oloa e auina atu i fafo.Faatasi ai ma le faʻaauauina pea o le faʻaleleia o fale gaosi oloa i totonu o le atunuʻu, o loʻo suia le fausaga faʻavae.O nisi atina'e latou te taulamua e fa'atino le fa'atulagaina o le lalolagi ma fa'aliliuina se vaega o latou feso'ota'iga gaosiga i fafo.Ose tulaga masani lea o fefa'ataua'iga ma vaevaega fa'afaigaluega ma felagolagoma'i.

I le taimi lava e tasi, o Saina o loʻo i ai se faiga faʻapisinisi atoatoa, faʻatasi ai ma faʻamanuiaga manino i atinaʻe tetele, lagolago gafatia tau pisinisi ma taleni faʻapolofesa.O loʻo faʻaleleia pea le matou siosiomaga pisinisi, ma o loʻo faʻateleina le matagofie o la matou maketi tele-tele.I le fa masina muamua o lenei tausaga, o le fa'aogaina moni o tupe fa'afaigaluega mai fafo na si'itia i le 26 pasene i lea tausaga ma lea tausaga, e aofia ai ma le 65 pasene le si'itaga i le vaega o gaosiga.

 Na faamamafaina e Li Xinggan e faapea o le kamupani e faalauiloa se tulaga maualuga, maualuga le tulaga o le faatinoga o le maliega faaitulagi o le tamaoaiga faiga faapaaga (RCEP), faaauau pea ona faalauiloa fuafuaga faalauiloa tau fefaatauaiga saoloto, agai i luma le auai o le atoatoa ma le alualu i luma o le maliega faapaaga trans-pacific ( CPTPP) ma le maliega faiga faapaaga tau tamaoaiga numera (DEPA), o le maualuga o tulafono tau fefaatauaiga faava o malo, O le a tatou faia Saina o se nofoaga vevela mo tupe teufaafaigaluega mai fafo.

 


Taimi meli: Iuni-29-2022