EVA tulaʻi 2800 / tone, o tagata sauai tulai i le faasologa

O le vaiaso talu ai, Saina Chemical Quanzhou EVA UL00628 ina ua uma le ono taamilosaga o tauofoga, o le tau mulimuli o le 23700 yuan / ton fefaʻatauaiga, o le aso e tasi i luga 2200 yuan / tone, 11%, o se tau maualuga maualuga.

图片1

EVA tau maketi na siitia foi i luga o le laupapa.I le aso 3 o Setema, o le upusii a Yanchang China Coal Yulin Energy chemical Company o le 20950, lea na siitia i le 1550 yuan pe a faatusatusa ia Aokuso 31. Yanshan Petrochemical sii mai 20,300 yuan / ton, 800 yuan maualuga atu nai lo Aokuso 31;Basf yangzi sii mai 20,400 yuan/ton, 400 yuan maualuga atu nai lo Aokuso 31.

I le taimi lava e tasi, Ube Marusan Polyethylene, o se kamupani soofaatasi i le va o Ube Keiko ma Marusan Petrochemical, fai mai i se tusi o le a siitia tau o lona resin EVA ma EEA resin i le 20 yen / kg (e uiga i 1,176 yuan / tone) ma EEA resin i le 40 yen/kg (pe tusa ma le 2,352 yuan/ton) mai Oketopa 1.

O ananafi, o le maketi EVA i totonu o le atunuʻu na faʻaauau pea ona siʻitia, yangtse Basf Nanjing maketi na siitia 2800 yuan / tone, e sili atu nai lo le 13%, i le 23800 yuan / tone, EVA falegaosimea ua siitia foi le tau o le lisi o fale gaosi oloa, o le siitaga maualuga o le 2200 yuan!

Basf Petrochemical yangtse EVA tau falegaosimea siitia 1800-1900 yuan/ton;

Lianhong mea fou EVA tau lisi o fale gaosi oloa siitia i le 2000 yuan/ton;

Ningbo Formosa Plastics na siitia le tau o le fale gaosi oloa EVA i le 1900 yuan/ton i lenei vaiaso;

Jiangsusilbang Petrochemical EVA tau fale gaosi oloa siitia 2000-2200 yuan / tone.

O le tulai mai o le mafuaaga autu e faapea, i lalo o le toso malosi oPV manaoga i le amataga o Aukuso, EVA le paleni sapalai ma manaoga faavae, e mafai i totonu o fale petrochemical gaosiga faatulagaina o photovoltaic (PV) o loʻo tuʻuina atu le faʻamuamua i le faʻatulagaina o le gaosiga o le photovoltaic, ma mea faʻapipiʻi photovoltaic i le gaosiga o le gafatia fou e naunau foi e ulu i totonu, o le itiiti ifo o mea faʻaulufale mai ma le faʻatuai o le kilia o le aganuʻu, e avea ai le maketi atoa ma faʻasalalauga o isi ituaiga EVA. o le sapalai o oloa e matua popole lava.

图片2

Lona lua, ua leva ona fa'alagolago le pisinisi EVA a Saina i oloa fa'aulufale mai, ma o le malosi o EVA mai fafo e matua le mautu.O Versalis, le kamupani gaosi EVA sili ona tele i Europa, ua toe faʻaalia le malosi majeure i luga o oloa uma a le EVA i lana fale gaosi Oberhausen.O se laina gaosiga i lona fale Italia i Ragusa na afaina foi, o le lipoti lea.

Sapalai maketi o se faigata e foia le faafitauli o le le tumau, ina ua mavaePV manaomia le vaitau tatala, a malosi e le suia i masina talu ai nei, o le mea foam i lalo i le masani "auro iva siliva sefulu" saunia mo le vaitau, o le petrochemical i luga e manaomia e faapaleni le falegaosimea ma le tau maketi, e ui lava o le tau maualuga o le vaitafe. e tatau ona tauave, ae faigata mo sina taimi e tauva mo leo, o lea e faigata ai le maketi ona suia le auala i le tumutumu.Ae ui i lea, o le maualuga o le tau o le EVA o le a faʻaalia ai foi falegaosimea i lalo o loʻo faʻafefe ma lofituina.Fai mai le upu, e umi se taimi e pa’u ai le maketi, ae umi se taimi e tula’i mai ai le maketi.I le taimi o le faʻailoga, e tatau foi ona tatou mataala i le lamatiaga o le liliu.


Taimi meli: Sep-13-2021