E fa'afefea ona filifili se'evae cotton lelei

E fa'afefea ona filifili se'evae cotton lelei

O le taumalulu e saunia ai se pea o seevae mafanafana ma mafanafana e matua tatau lava, e tatau ona avea ma auala e filifili ai?O lau fautuaga lea.

O le a le ituaiga e lelei?Mana'o e su'e se pea o latou lava seevae vavae, e tatau ona amata mai vaega nei.

Muamua, vaai i meafaitino.

Talu ai o le cotton slippers, o le mea moni, o mea e tatau ona matua faʻaeteete, e le gata e manaʻomia ai le maualuga o le vevela, ae manaʻomia foʻi le palapala, tausia se tikeri o le mama, ae manaʻomia foi le tumau, aua le ofuina aso e lua i luga o le gau.

Lona lua, vaai i le galuega.

O se pea o seevae vavae lelei, o manaoga o le galuega foi e tatau ona tatou gauai atu i ai, afai e te vaʻai i seevae vavae o loʻo suʻiina le piʻo, o se tepa e le maua ai se lagona lelei, o lea, ou te fautuaina oe e tuʻu.

Lona tolu, vaai i le lanu. 

E ese mai le aoga aoga o seevae vavae, o loʻo i ai manaʻoga matagofie.E fiafia tagata uma i ata ma lanu e le tutusa, naʻo le filifilia o latou seevae vavae e sili ona fiafia i ai, o le a tatou fiafia.O mea ia e tolu, o se tali lelei i le ituaiga o seevae tosotoso lelei lenei fesili.

 

O le pito i lalo o seevae vavae e mafai ona vaevaeina i lalo o le TPR, pito i lalo o le EVA, pito i lalo o le ie palasitika, pito i lalo o le ie ma le PVC.

A, TPR outsole

O le pito i lalo o le TPR o le pito sili lea ona taatele, o le faagasologa e vaevaeina i lalo ole TPR, lalo ole TPR, pito i lalo ole TPR.O loʻo i ai le tele o pito i lalo o le paʻu masani, lalo o le tendon, faʻafefe le pito i lalo, lalo pipii e mafai ona faʻavasegaina i lenei ituaiga.O le lelei o le TPR pito i lalo e malu ma le susu, faʻatasi ai ma se faʻamaufaʻailoga faʻapitoa.

Lona lua, o le EVA outsole

O le lelei o le EVA pito i lalo e mausali ma mama, faigofie ona mama, mafanafana ma manava, vaivai, lanu.

Tolu, fa'asino ie ie palasitika pito i fafo

Fa'asino i lalo ie palasitika le to'atele o tagata e lagona le le mautonu, lagona le le susu, ae o le pito i lalo o le faase'e tete'e e lelei tele, aua o lona leo leo e fa'aaogaina foi i le tele o faletalimalo maualuluga ma falema'i.

Fa, ie

E tele ituaiga o ie, suede, tapoleni, ma mop down.O seevae ie e fa'aoga ile fola laupapa, malu ma fa'alelei.

Lima, PVC outsole

O le PVC o lo'o i le pito i lalo o le EVA e fa'atau atu ai se vaega o le fa'aogaina o pa'u o se faiga.O le pito i lalo o le seevae e tele lava ina faia i lenei mea.Faʻatasi ai ma le pito i lalo o le ie palasitika, lalo o le EVA, le pito i lalo o le ie, le pito i lalo o le PVC o loʻo faʻaaogaina foi i Iapani ma Korea i Saute slippers.

O seevae tosotoso e fai i ie eseese.O le mea sili ona taatele o le 'amu velvet, plush, short plush, suede, ma lanu lanu, veveti, veveti, veveti, cotton, terry ie, Korean veveti, cotton, paʻu ma isi.I le mamanu, e ese mai le masani "tasi vae vae" i fafo, ua toe aliali mai nei ato atoa mulimuli, afa ato mulimuli, ato atoa mulimuli puupuu fesoasoani, ato atoa mulimuli i luga fesoasoani umi e faatali mo se mamanu fou.

Eiderdown cotton slippers o se ituaiga fou lauiloa i tausaga talu ai nei.O nei seevae tosotoso e sili ona talafeagai mo tagata matutua ma le itu i saute o loʻo faʻatau ona o mea e le susu ma le vevela o le ie lalo ma le maualuga maualuga le mamanu.E manaʻomia e tagata matutua le faʻamafanafanaina o latou tapuvae, ma o le mop cotton maualuga maualuga e aofia uma e le gata ina maua ai le faʻaogaina o le vaivai ma le mama, ae puipuia lelei foi tapuvae o tagata matutua.Ma i le taumalulu e aunoa ma le vevela i le itu i saute, o le vevela o le fale e faʻatusatusa i le itu i matu, poʻo se faʻailoga o le malulu.O lenei ituaiga o seevae e le gata e mafai ona faʻaaogaina e pei o le cotton i le fale, ae e mafai foi ona ofuina i gaoioiga i fafo i totonu o le alalafaga ona o le lelei o foliga vaaia ma le faʻaogaina o le vevela.


Taimi meli: Nov-10-2021