Neikeng slippers e amata ai se faʻasalalauga faʻasalalau

O se pea tamai seevae tosotoso, faagaioi se pisinisi tele.O seevae o se alamanuia poutu masani i Jinjiang Nei Keng, ma o le atinae o le alamanuia slipper ua faalauiloa e fefaatauaiga i fafo.Ae ui i lea, o lenei tausaga, ua aʻafia i le faʻamaʻi o le COVID-19, o pisinisi ua tuai ona toe amata galuega ma gaosiga, faʻaititia tele poloaiga fefaʻatauaʻiga mai fafo, faʻaitiitia le gaosiga o gaosiga, ma le le lava o tagata faigaluega ... O mea nei ua avea ma faʻafitauli e tatau ona feagai ma atinaʻe maseesee.

Jinjiang slippers pisinisi i lalo o le mamafa e faʻamaonia e ia lava, ae leai ni avanoa.Sili, tatala se ala fou o luga o le initaneti faʻasalalauga faʻasalalau faʻatau oloa, eli loloto i totonu o le maketi i totonu o le atunuʻu, ma faʻaleleia le faʻatupulaia o avetaavale fou;I totonu, faʻaauau pea le faʻateleina o suʻesuʻega ma atinaʻe taumafaiga, pulea tau ma le lelei.

I le taimi nei, faʻasaoina sa i ai se aafiaga lelei, ae e ala i le faʻamaʻi, faʻapea foi ona tatou feagai ma le alamanuia o loʻo i ai se talaʻaga o le sili atu i le 40 tausaga le atinaʻeina, o ia lava o loʻo le lava le malosi e tetee atu i tulaga lamatia, o seevae atoa. faiga alamanuia e le atoatoa pea, saili se manaoga atinae maualuga maualuga o Jinjiang slippers le tutumau o le pisinisi.

Faalua mamafa

O le mea moni, o le faʻamaʻi, i le aʻafiaga o pisinisi mai fafo, e lautele.Fa'atasi ai ma fefa'ataua'iga i fafo - fa'avae Jinjiang slippers alamanuia e leai se fa'alavelave.

O le tagata talafeagai e pulea se kamupani na musu e taʻua o seasea, na ia taʻu atu i le au tusitala e faapea o le kamupani o le a avea ma se vaega taua o maketi tau fefaʻatauaʻiga i fafo e pei o Asia i sasaʻe, ua afaina le pisinisi, o le pisinisi atoa a le kamupani e tusa ma le 20% maualalo nai lo. i le tausaga talu ai, "e tatau ona fai mai o le umi lava e fai ai fefaʻatauaʻiga i fafo, e aʻafia ai poloaiga pisinisi, o le tele o le faʻatulagaina o atinaʻe eria afaina ma le maketi tau fefaʻatauaʻiga autu i fafo, Ma le tauvaga maketi o latou oloa, e pei o le tau, oloa. lelei ma isi."O le tala lea a le tagata e pulea le atina’e.

Mo le tele o pisinisi slipper, o faʻalavelave faʻatonu o se faʻafitauli faigata e tatau ona latou feagai;Ma o le faʻatonuga e sili ona lelei mo le atinaʻe, e le mafai ona le amanaiaina le fuainumera o le aufaigaluega.

Tauala pisinisi vai ma le eletise

I lalo o le faʻalavelave, na amata ona sailia e le pit slippers ni auala e alu ese ai mai le siʻosiʻomaga i le tele o itu, ma tuʻu i le mea muamua, o loʻo i totonu o le alalaupapa pito o le malosi.Talu mai lenei tausaga, Jinjiang faʻasalalau faʻasalalau ma oloa lauiloa i pisinisi uma, sili atu ma sili atu pit slippers pisinisi foi "faʻataʻitaʻiina le vai" faʻasalalauga faʻasalalau i luga o le initaneti ma oloa, filifili "fefaʻatauaʻiga mai fafo i faʻatauga i totonu o le atunuʻu", sili atu pisinisi taulaʻi i totonu o le atunuʻu, e saili tele avanoa pisinisi.

I le masina o Me, na faia ai se faʻasalalauga faʻapitoa faʻapitoa o le "Source Good Goods Made in Jinjiang" i totonu o le lua pito i totonu o se taulaga taʻutaʻua o seevae Saina na faia.O pisinisi i totonu o le pito i totonu na faʻaalia i luga o le faʻasalalauga tuʻufaʻatasia, ma o le tagata e pulea le atinaʻe na faafoliga o se taula lauiloa i luga o le upega tafaʻilagi e laʻu oloa mo tagata faʻasalalau.E taua le taʻua o potu faʻasalalauga 21 o loʻo faʻatutuina i le faʻasalalauga faʻasalalau faʻasalalau a Jinjiang Slipper Union, tuʻuina atu fua faʻaoga mo atinaʻe, fausiaina o polokalama faakomepiuta ma masini faʻapipiʻi mo atinaʻe, ma tuʻuina atu aʻoaʻoga mo tagata taula o pisinisi slipper.

Mo le faʻatulagaina o le e-commerce field, o nisi tagata i totonu o le alamanuia na faʻailoa mai foi, pe a uma, o le livestreaming outlet o se manuia mo se taimi pupuu, ma pe faʻapefea ona faia sea faʻafitauli tumau e manaʻomia ona iloiloina e pisinisi.

Fa'aauau su'esu'ega ma fa'afouga

Saina palasitika Huang Weibing, faatonu o le lala asosi o seevae palasitika, faailoa mai e le maalofia le faʻaauauina o mea fou, tagata faʻatau i le taimi nei nai lo le taimi ua tuanaʻi, e sili atu le mamafa o loʻo tuʻuina atu i le lelei oa tatou oloa ma uiga tau galuega, "o oloa o le faavae o mea uma, e le mavavaeeseina mai le suʻesuʻega ma le atinaʻeina ma le mamanu o oloa, ma le faʻamoemoe i Jinjiang slippers alamanuia e faʻateleina ana tupe teufaafaigaluega i suʻesuʻega oloa ma atinaʻe, e ala i mea fou aoga, tekinolosi fou ma mea fou, Faʻaleleia le tau faʻaopoopoina o le oloa."

Fa'aauau su'esu'ega ma atina'e fou, fa'alauiloa le fa'atauva'a o maketi oloa i le taimi lava e tasi, fa'atonuina lenei tulaga lelei ua avea fo'i ma faiga masani a le tele o pisinisi slipper.

Afeso'ota'iga rea ​​po'o le fa'atupuina o sese'e la'asaga e soso'o ai

E ala i le faʻamaʻi, ae ia faʻapea foʻi ona tatou feagai ma Jinjiang slippers pisinisi e leai lava se malosi malosi e tetee atu ai i le lamatiaga o lenei faʻafitauli.I lea itu, na faʻailoa mai e tagata i totonu o pisinisi o se faʻatonuga lelei mo atinaʻe e atiaʻe faʻatasi ma faʻateleina fesoʻotaʻiga faʻaitulagi i le gaosiga o nofoaga.

I Saina palasitika Huang Weibing, faatonu o le lala asosi o seevae palasitika, seevae tosotoso i Saina e le o se avanoa faatauva tele i le maketi faava o malo, ina ua uma, Pasila, Rusia ma isi atunuu ua uma ona tuu le seevae pau e matua ogaoga, e foliga mai e oo lava i le seevae palasitika ituaiga taugata, o se pea o seevae e mafai ona faatau atu mo le faitau afe o tala "kristal", "Saina seevae o loʻo i ai pea i le vaeluagalemu tulaga maualuga tele, tauvaga homogeneity, O loʻo i ai pea le tele o avanoa mo le tuputupu ae, e aofia ai ituaiga, mea fou. talosaga ma isi."

Na taʻua e Huang Weibing e faapea, ina ua mavae le 40 tausaga o le atinaʻe, na faasolosolo malie lava ona alu ese atu seevae o le lua mai le fale gaosi oloa, e faʻatasi ai ma faʻamatalaga, mai le mamanu, atinaʻe, gaosiga o gaosiga, sapalai mea mata i le gaosiga, afifiina, maketiina, pisinisi, logistics ma isi sooga taitasi le filifili alamanuia atoatoa, atoatoa vaega faapolofesa o galuega e manino, faamaopoopo gafatia e tulaga ese, o le fua faalauteleina e le aunoa, Ae o loo feagai foi ma faafitauli lava e tasi e pei o isi vaega e gaosia seasea i Saina, e pei o homogenization tauvaga, tau tau, fa'aputu fa'aputu, fa'alavelave faiga faigaluega ma isi."O se itu lelei mo atinaʻe e atiaʻe faʻatasi ma faʻateleina fesoʻotaʻiga faʻaitulagi o nofoaga gaosi."

"O le faʻavaeina o le Jinjiang Slipper Alliance, ma e ala i Jinjiang Slipper Alliance ma tulaga eseese e ausia ai le galulue faʻatasi, e fesoasoani ai i pisinisi e faʻafesoʻotaʻi le tele o punaoa, faʻapea foʻi i Jinjiang Shoe Expo, Canton Fair na faʻatutuina faʻapitoa se fale faʻapipiʻi, tele pisinisi na auai i le faʻaaliga, sainia poloaiga, o le numera o tagata asiasi ma le aofaiga o fefaʻatauaiga ua oʻo i se faʻamaumauga maualuga. E malamalama le tusitala mai le jinjiang slippers alliance, i tausaga talu ai nei, o le lua slippers alamanuia e ala i le galulue faʻatasi ma iunivesite ma kolisi, faʻalapotopotoga suʻesuʻe faasaienisi, tekinolosi, meafaigaluega, tagata faigaluega , suʻesuʻega ma le atinaʻeina o vaega o le faʻalavelave faʻafuaseʻi, na valaʻaulia foʻi jinjiang faʻatau, lafo Shi Zhiku pulse slippers alamanuia tulaga nei, ma fausia le fanua uafu o le avanoa, paka paionia tamaiti aoga kolisi, "le aoga" ma isi tulaga aoaoga tagata faigaluega, Faalagolago i luga. o iunivesite talafeagai e faatuina e-pisinisi taleni incubation faavae, e fesoasoani i slippers atinaʻe e faalautele auala tau maketi e-pisinisi.Faatasi ai ma taumafaiga a tagata se'e uma, ua manumalo foi Neikeng i le igoa mamalu o le "Se'e Laumua o Saina · Taʻutaʻua Slipper Town".

Ina ua maeʻa le taʻavale i nai tausaga ua tuanaʻi, o le faʻataʻitaʻiga o le atinaʻe o le vaega ua faʻamaonia e le tele o pisinisi slippers, "e mautinoa lava e mafai ona lagona le atinaʻeina o pisinisi e sili atu ona lelei, o le tauvaga leaga i le va o pisinisi e faʻaitiitia, e ala i le galulue faʻatasi i le va. Malo ma pisinisi, pisinisi ma atinaʻe, faʻapipiʻi i punaoa sili atu ona aoga e fesoasoani ai i le atinaʻeina o pisinisi. Jinjiang neikeng o loʻo faʻalauteleina le alamanuia slipper e ala i le atinaʻeina o le vaega, ma faʻaleleia atili le lauiloa, igoa ma le faamaoni o oloa seeʻe. "

Mai le "le iloa e tagata lautele" i le "blockbuster", o loʻo faʻalauteleina le fua faʻapisinisi, o le pit slipper i le lumanaʻi pe faʻapefea ona atiaʻe?Pit i le taulaga o loʻo i ai le fuafuaga, manaʻo e fai se matafaioi a jinjiang slippers soʻotaga e taʻitaʻia e le taʻitaʻia, ma le faʻatinoina o le "ono" faʻasalalauga galuega faʻalauiloa alamanuia, e ala i le fausiaina o se paka fale gaosi oloa, o se maketi faʻapolofesa, luga ole Initaneti, faʻaleleia se vaega o faavae suʻesuʻega faasaienisi, o se vaega o pisinisi taʻitaʻia, o le tele o ituaiga-igoa oloa, e faatelevaveina le filifili atoa, o le faagasologa atoa e faaleleia, "Saina aai lauiloa o le slippers" faailoga taua ".


Taimi meli: Iuni-03-2021