mea mata soar crazily, alamanuia seee goto i le maaa

O se galu fou o le si'itia o tau o mea mata'ina o lo'o taia malosi.EVA, paʻu, PU paʻu, katuni ua sauni foi e gaoioi, o le tau o ituaiga uma o meafaitino e malepe i le pito sili ona maualuga i le tala faasolopito, faatasi ai ma totogi o tagata faigaluega o loʻo "siitia", seevae ma lavalava fale gaosi oloa o loʻo i ai se tulaga o le maualuga ... …

O le tele o seevae ma lavalava pisinisi filifili i le ogatotonu ma le pito i lalo o le auʻiliʻiliga a tagata, o lenei taamilosaga o le tau o loʻo faʻatupulaʻia malosi, tumau, o nisi o le maualuga o le siʻitia o mea mata ma e oʻo lava i "i le itula", i le maualuga o le taeao. fetuutuunaiga o tau o le aoauli.O loo valoia o le a faaauau pea lenei taamilosaga o le tau o le tau seia oo i le faaiuga o lenei tausaga ona o le siisii ​​pea o tau i totonu o fale gaosi oloa, faatasi ai ma le le lava o le sapalai o meamata i luga o le sami ma le maualuga o tau.

I lalo ifo o le tasi lea talaaga, o le faatinoga o le atinaʻe i luga o loʻo faʻafefeteina mumu, o le ogatotonu ma le pito i lalo o pisinisi e faitio pea, o le aisa ma le afi e faaluaina le lagi.Ua faailoa mai e nisi insiders o lenei mea o le a faatelevaveina ai le tulaga o le reshuffle filifili alamanuia, ma e na o pisinisi e lava le tinoitupe, talaaga lelei, tomai fou ma le malosi atoatoa umi e mafai ona ola i lenei taamilosaga o tauvaga.

"Na amata ona siitia tau o le EVA ia Aukuso ma Setema."O Mr. Ding, o se fai pisinisi jinjiang e lei manao e faailoa lona suafa, fai mai, “O se mafuaaga taua o le siitaga o tau o le suiga i le sapalai ma le manaoga.Ina ua uma Aukuso, ua ulufale le pisinisi seevae i le vaitau maualuga o gaosiga, ma o nisi o poloaiga mai fafo ua siitia atu i gaosiga i totonu o le atunuu.Na taua e Mr. Ding i le au tusitala e faapea, talu mai le masina o Aukuso, o loo i ai i se tulaga le mautonu le faasologa o le pisinisi, mai lea taimi i lea taimi o loo i ai isi poloaiga, “ae mo le vave oka ua uma ona oka e le taumate ua siitia ai le tau o le gaosiga, ae o le vaega lea. o le leiloa e na o i tatou lava e mafai ona tauaveina.”

I le taimi nei, o le tele o faʻailoga mai fafo, e le taliaina e le au faʻatau oloa le siitaga i luga o pisinisi, o le tulaʻi mai o mea mataʻutia e faigata ona pasi atu i poloaiga faʻapitoa, o pisinisi faʻatau atu i fafo o loʻo tauaveina le gafatia e faʻatapulaʻaina.O lea la, a le o le "tuu ese le poloaiga", poʻo le faʻafefeina o le faʻatupulaia o le tau o meafaitino naʻo ia.Po o le a lava le auala, o le a pagatia tagata gaosi oloa.

O le maketi e foliga mai o le vevela, i se tulaga tele, e mafua mai i le faʻamamaina o maketi e mafua mai i le tapunia o le tele o pisinisi, nai lo le toe faʻaleleia atoatoa o maketi i totonu ma fafo.I tausaga ua mavae, o le taimi foi lenei o le vaitau maualuga o le alamanuia.Mai le maketi, e leai se toe faʻaleleia atoatoa o manaʻoga, poʻo le manaʻoga e sili atu i le sapalai.O le si'itia o tau o pisinisi i luga e le'i toe maua mai ai le toe fa'aleleia o pisinisi ie, ae na'o le fa'atosinaina o tupe mama a atina'e i lalo.

O le tele o pisinisi o lo'o fa'ailoa mai i le afa lona lua o tausaga ta'itasi ia Oketopa ma Novema, o le maketi va'aia oloa mae'a i luga o le maketi o le a fa'afeiloa'i ai se tausaga e sili atu le fa'atumauina a'o le'i fa'atau.O le sili atu foi lea o le "faʻatonuga maketi" i le maketi, o lenei vaitau o le tele o le faʻatonuga tele, o le ituaiga e faʻatapulaʻa, o le umi e puupuu.Ua o'o mai lena taimi, ma ua sili atu le malosi o poloaiga nai lo se isi lava taimi.

O le mea lea, o le mafuaʻaga o le maketi vevela o loʻo i ai nei e le o le toe faʻaleleia o le manaʻoga e pei o le fesiitaiga o faʻamaumauga.O loʻo i ai pea le tele o le le mautonu i le toe faʻaleleia o manaʻoga, ma o loʻo iai foi atugaluga i pisinisi ie.Ina ua uma ona oʻo i le tele o le malosi i le 2019 ma le faʻamaʻi o le COVID-19 i le 2020, e masani ona masani pisinisi e "laʻa tasi ma vaʻai i laasaga e tolu".O le maualuga o le siʻitia o mea mataʻutia faʻatasi ai ma le vaʻaia o loʻo manaʻomia e le tofē, o loʻo fautua mai e le aufaipisinisi e faʻapea o vaega uma e malosi le mafaufau faʻatali-ma-vaʻai, e faʻaeteete pea tagata faʻatau, atonu e pa'ū le tau o le tau, aua le tuua le mea mulimuli. “fulu moa”.


Taimi meli: Sep-13-2021