O le tau o le fesuiaiga o le RMB e faʻamoemoe e toe foʻi i lalo ole 7.0 i le faaiuga o le tausaga

O faʻamaumauga a le matagi o loʻo faʻaalia ai talu mai Iulai, o le US Dollar Index ua faʻaauau pea ona paʻu, ma i le 12th, na pa'ū 1.06% faʻafuaseʻi.I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai se osofaʻiga taua i luga o le atunuʻu ma fafo o le RMB fesuiaiga o tupe faʻasaga i le tala Amerika.

I le aso 14 o Iulai, o le RMB i luga o le atunuʻu ma fafo o loʻo faʻaauau pea ona siʻitia i luga o le US dollar, o loʻo tulaʻi uma i luga ole 7.13 faʻailoga.E oʻo mai i le 14:20 pm i le 14th, o le RMB i fafo o loʻo fefaʻatauaʻi i le 7.1298 e faasaga i le US dollar, faʻatupuina i luga ole 1557 points mai lona maualalo ole 7.2855 ile Iuni 30th;O le yuan Saina i luga ole laiga o loʻo i le 7.1230 faʻasaga i le US dollar, na siʻitia i le 1459 points mai lona maualalo ile 7.2689 ile Iuni 30.

E le gata i lea, i luga o le 13th, o le tulaga tutotonu tutotonu o le yuan Saina e faasaga i le tala Amerika na siitia i le 238 faavae i le 7.1527.Talu mai le aso 7 o Iulai, o le fua faatatau tutotonu o le yuan Saina e faasaga i le tala Amerika ua siitia mo le lima aso fefaʻatauaʻiga sosoo, faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga o le 571 faʻavae.

Fai mai le au suʻesuʻe o lenei taamilosaga o le faʻaitiitia o le tau o le fesuiaiga o le RMB ua maeʻa, ae e itiiti se avanoa o se suiga malosi i se taimi pupuu.O loʻo faʻamoemoeina o le tulaga o le RMB e faʻatatau i le tala Amerika i le kuata lona tolu o le a tele lava ina le mautonu.

Le faʻavaivaia o le US dollar poʻo le faʻaitiitia o le mamafa i luga o le faʻaititia o le tau o Saina yuan.

Ina ua maeʻa le ulufale atu ia Iulai, ua faʻavaivaia le tulaga o le mamafa o le fesuiaiga o le RMB.I le vaiaso muamua o Iulai, o le fesuiaiga o le RMB i luga o le matafaga na toe faʻaleleia i le 0.39% i le vaiaso e tasi.Ina ua maeʻa ona ulufale i lenei vaiaso, o le fesuiaiga o le RMB i luga o le atunuʻu na malepe i le 7.22, 7.21, ma le 7.20 tulaga i le Aso Lua (Iulai 11th), faʻatasi ai ma le faʻafetai i aso uma i luga ole 300 points.

Mai le va'aiga o gaioiga tau fefa'ataua'iga, "o le fefa'ataua'iga tau maketi na sili atu ona malosi i le aso 11 o Iulai, ma o le aofa'i o fefa'ataua'iga i maketi na si'itia i le 5.5 piliona tala i le 42.8 piliona tala pe a fa'atusatusa i le aso o fefa'ataua'iga talu ai."E tusa ai ma le auiliiliga o tagata faigaluega fefaʻatauaʻiga mai le matagaluega o maketi tau tupe a le China Construction Bank.

Le faʻamalieina le tumau o le mamafa o le faʻaititia o le RMB.Mai le vaaiga o mafuaaga, na fai mai ai Wang Yang, o se tagata tomai faapitoa i fuafuaga tau fesuiaiga o tupe mai fafo ma le pule sili o Beijing Huijin Tianlu Risk Management Technology Co., Ltd., "O faavae e leʻi suia faʻavae, ae sili atu ona faʻaosofia e le vaivai o le US Dollar Index.”

Talu ai nei, o le US Dollar Index na pa'ū mo le ono aso sosoo.E oʻo mai i le 17:00 i le aso 13 o Iulai, o le US Dollar Index na i ai i le tulaga maualalo o le 100.2291, latalata i le mafaufau o le 100, o le tulaga maualalo talu mai Me 2022.

E tusa ai ma le pa'u o le US Dollar Index, o Zhou Ji, o se tagata suʻesuʻe fesuiaiga o tupe mai fafo i Nanhua Futures, e talitonu o le US ISM manufacturing index na faʻasalalau muamua e itiiti ifo nai lo le mea na faʻamoemoeina, ma o loʻo faʻaauau pea ona faʻaitiitia le gaosiga o gaosiga, ma faʻailoga o le faʻagesegese i totonu. le maketi o galuega a Amerika ua tula'i mai.

Ole tala ole US ua latalata ile 100 fa'ailoga.O faʻamaumauga muamua o loʻo faʻaalia ai o le US Dollar Index na pa'ū i lalo ole 100 ia Aperila 2022.

E talitonu Wang Yang o lenei taamilosaga o le US Dollar Index e mafai ona toe paʻu i lalo o le 100. “I le faʻaiʻuga o le faʻasologa o tului a le Federal Reserve i lenei tausaga, ua na o sina taimi ae pa'ū le US Dollar Index i lalo ole 100.76.O le taimi lava e paʻu ai, o le a faʻaosofia ai se taamilosaga fou o le paʻu o le tala, ”o lana tala lea.

O le tau o le fesuiaiga o le RMB e faʻamoemoe e toe foʻi i lalo ole 7.0 i le faaiuga o le tausaga

O Wang Youxin, o se tagata suʻesuʻe i le Faletupe o Saina Research Institute, e talitonu o le toe faʻaleleia o le fesuiaiga o le RMB e sili atu ona faʻatatau i le US Dollar Index.Fai mai a ia, o faʻamaumauga e le o faʻatoʻaga e matua maualalo lava nai lo le taimi muamua ma faʻamoemoeina tau, o loʻo faʻaalia ai e le o malosi le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o Amerika e pei ona mafaufauina, lea na faʻamalieina ai faʻamoemoega maketi mo le Federal Reserve e faʻaauau pea le siitia o tului ia Setema.

Ae ui i lea, o le fesuiaiga o le RMB atonu e leʻi oʻo i le suiga.I le taimi nei, e le'i muta le si'osi'omaga o tului a le Feterale Reserve, ma e ono fa'aauau pea ona si'itia le maualuga o tului.I se taimi puʻupuʻu, o le a lagolagoina pea le tulaga o le US dollar, ma o loʻo faʻamoemoeina o le RMB o le a faʻaalia le tele o fesuiaiga i le kuata lona tolu.Faatasi ai ma le faʻaleleia atili o le tulaga toe faʻaleleia o le tamaoaiga i totonu o le atunuʻu ma le faʻateleina o le mamafa i lalo o le tamaoaiga o Europa ma Amerika, o le a faasolosolo malie le toe faʻaleleia o le RMB mai le pito i lalo i le kuata lona fa.

Talu ai ona o le aveesea o mea mai fafo e pei o le vaivai o le tala Amerika, fai mai Wang Yang, "O le lagolago faavae talu ai nei mo le (RMB) e mafai foi ona sau mai le faamoemoe o le maketi mo fuafuaga faaosofia le tamaoaiga i le lumanai ua fausia.

O le lipoti talu ai nei na tuʻuina atu e le ICBC Asia na taʻua ai foi o se afifi o faiga faʻavae o loʻo faʻamoemoe e faʻaauau pea ona faʻatinoina i le afa lona lua o le tausaga, faʻatasi ai ma le taulai atu i le faʻalauiloaina o manaʻoga i totonu o le atunuʻu, faʻamautuina fanua faʻatau, ma le puipuia o tulaga lamatia, lea o le a faʻateleina ai le tau. fa'aletonu o le toe fa'aleleia o le tamaoaiga mo se taimi pu'upu'u.I se taimi puʻupuʻu, atonu o loʻo i ai pea ni faʻalavelave fesuisuiai i luga o le RMB, ae o le tulaga o le tamaoaiga, faiga faʻavae, ma faʻamoemoega eseesega o loʻo faʻaititia.I se taimi umi, o le malosi o le toe faʻaleleia o le RMB o loʻo faasolosolo malie ona faʻaputuina.

"I le aotelega, o le tulaga o le sili ona mamafa i luga o le faʻaititia o le RMB atonu na pasia."O Feng Lin, o se tagata suʻesuʻe sinia o Orient Jincheng, na valoia o le malosi o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga i le kuata lona tolu o loʻo faʻamoemoe e faʻamalosia, faʻatasi ai ma le avanoa o le US Dollar Index o le a faʻaauau pea ona fesuisuiai ma vaivai i le atoaga, ma le mamafa i luga. O le fa'aitiitia o le tau o le RMB o le a fa'asolosolo lemu i le afa lona lua o le tausaga, lea e le fa'asalaina ai le avanoa o le fa'agasologa fa'afetai.Mai le vaʻaiga o faʻatusatusaga faʻavae faʻavae, o le tau o le fesuiaiga o le RMB e tatau ona toe foʻi i lalo ole 7.0 aʻo leʻi oʻo i le faaiuga o le tausaga.


Taimi meli: Iul-17-2023