Na iu lava ina aveese e Shanghai le loka

Ua tapunia Shanghai mo le lua masina mulimuli ane faalauiloa!O le gaosiga masani ma le olaga o le taulaga atoa o le a toe faʻaleleia atoatoa mai ia Iuni!

O le tamaoaiga o Shanghai, lea na matuaʻi oʻo i lalo o le faʻamaʻi, na maua foi le tele o lagolago i le vaiaso mulimuli o Me.

Na faʻalauiloa e le malo o Shanghai se fuafuaga faʻatino e faʻavavevave ai le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le taulaga i le 29th, lea e aofia ai le valu vaega ma le 50 faiga faʻavae.O le a soloia e Shanghai le faiga faʻatagaina mo atinaʻe e toe amata galuega ma gaosiga mai ia Iuni 1, ma faʻalauiloa se faasologa o faiga faʻavae e aofia ai le toe amataina o galuega ma gaosiga, faʻaaogaina o taavale, faiga faʻavae fanua, tipi lafoga ma tuusaunoaga, ma faiga faʻavae resitala o aiga.O le a tatou faʻamautu tupe faʻafaigaluega mai fafo, faʻalauteleina le faʻaaogaina ma faʻateleina tupe teufaafaigaluega.

O lenei vaitau, ona o le faʻamaʻi o Shanghai, le lava o le gafatia i luga o fanua faʻaulufale mai ma le auina atu i fafo o oloa jams, mafua ai le umi tafatolu poloka poloka o le felauaiga o oloa ma le gaosiga o mea mata, fausia ai le aafiaga o le sapalai filifili, ma faʻalavelaveina le faasologa masani o gaosiga. o le vaitafe o Yangtze, tapunia ma le le lava o mea e gaosia ai mea mataʻutia manaoga faʻavaivaia le faatosinaga o poloaiga fefaʻatauaʻiga, O le numera o koneteina na lafoina mai Saina i le Iunaite Setete na pa'ū i lona tulaga maualalo i lenei tausaga.

O le mea e lelei ai, o faʻailoga talu ai nei o loʻo faʻaalia ai o fefaʻatauaʻiga i fafo i Shanghai ma le Yangtze River Delta o loʻo toe faʻaleleia ma toe amata galuega ma gaosiga.

E tusa ai ma le Shanghai Airport Group, o felauaiga o uta i Pudong Airport o loʻo faʻaauau pea ona toe faʻaleleia, faʻateleina e sili atu i le 60% talu mai Me pe a faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le masina talu ai.E le gata i lea, e tusa ai ma le Matagaluega o Felauaiga, ua toe maua mai i le 80 pasene le gaosiga o pusa oloa a Shanghai i le tausaga talu ai.

I lenei laʻasaga, ua uma ona amata e le au faʻatau oloa a Amerika le "toe faʻatumu o faʻamaumauga o le taumalulu".E le gata i lea, ina ua maeʻa le faʻamaʻi, o falegaosimea tetele i Shanghai ua faʻavavevave atu uta i le saoasaoa atoa.Ole manaoga ole maketi e foliga mai e vave ona toe faʻaleleia, ma o le a amata ona faʻatupulaʻia le manaʻoga o oloa auina atu i fafo, o lea e ono tupu ai foi le tulaga o le faanatinati o felauaiga.


Taimi meli: Iuni-06-2022