O le faaitiitia o uta i le sami

O tau o fela'ua'iga fa'avaomalo ua si'itia talu mai le afa lona lua o le 2020. I luga o auala mai Saina i le itu i sisifo o Amerika, mo se fa'ata'ita'iga, o le tau o le felauaiga o se koneteina masani e 40-futu na o'o i le $20,000 - $30,000, mai luga ole $2,000 a'o le'i o'o mai le fa'ama'i.E le gata i lea, o le a'afiaga o le fa'ama'i ua mafua ai ona pa'u tele le fa'atauina o container i uafu i fafo.“O le tau maualuga o uta” ma le “faigata ona maua se mataupu” ua avea ma faafitauli tele mo tagata faigaluega i fefaatauaʻiga i fafo i le lua tausaga talu ai.O lenei tausaga, ua suia mea.A maeʻa le Spring Festival, o tau o felauaiga e vaʻaia i lalo i lalo.

I le lumana'i lata mai, o le tau o le felauaiga o pusa o le lalolagi e fetuutuunai, o uta o se vaega o auala e foliga mai e pa'ū i se tulaga patino.E tusa ai ma le FBX index na lomia e le Baltic Maritime Exchange, o FBX containerships (e masani lava o tau a tagata vaʻa) na faʻaauau pea lo latou paʻu i lalo i le aso 26 o Me, i le averesi o le $ 7,851 (lalo 7% mai le masina talu ai) ma lalo ifo toeitiiti atoa le tolu mai lo latou maualuga taimi uma. ia Setema o le tausaga talu ai.

Ae i le aso 20 o Me, na lomia ai e le Shanghai Shipping Exchange le SCFI, lea e masani lava o upusii mai tagata faʻatau, faʻaalia fua faatatau i luga o le auala Shanghai-West America i lalo ifo na o le 2.8% mai lo latou tumutumu.E mafua lenei mea ona o le va'aiga moni ma le eseesega o tau e mafua mai i le tele.Pe na pa'u muamua tau o felauaiga i luga o le laupapa?O le ā o le a suia i le lumanaʻi?

E tusa ai ma le auʻiliʻiliga a Zhou Dequan, le tamaoaiga sili o Shanghai International Shipping Research Center o Shanghai Maritime University ma le faatonu o le Shipping Development Research Institute, e tusa ai ma le faʻatinoga o maketi o loʻo i ai nei, pe a faʻaalia le manaʻoga mo le tuʻufaʻatasia ma le le lava o sapalai lelei, o le o le a tumau pea le maualuga o tau o uta;A fa'aalia uma i le taimi e tasi, o le maketi uta po'o le a foliga mai e si'itia tele.

Mai le saoasaoa o lo'o iai nei.E ui o le malosi o le lalolagi e faʻafetaui ma pulea le faʻamaʻi o loʻo faʻatupulaʻia, o le faʻamaʻi o le a faʻaauau pea, o manaʻoga o le a faʻaalia pea i luga ma lalo, o loʻo malosi pea le faʻatau atu i totonu o le atunuʻu, ae o le aʻafiaga o le saoasaoa o manaʻoga ua ulufale i le afa lona lua. .

Mai le va'aiga o le atina'e lelei o sapalai.O lo'o toe fa'aleleia le gafatia o feso'ota'iga sapalai a le lalolagi, o lo'o fa'aleleia pea le aofa'i o va'a.I le leai o ni isi fa'alavelave fa'afuase'i, e tatau ona faigata ona va'aia le fa'atupula'ia tele o le maketi i luga o le sami.E le gata i lea, o le televave o le tuputupu aʻe o faʻatonuga o vaʻa i le lua tausaga talu ai ua faʻagasolo malie ai le lelei o le felauaiga o vaʻa, ma o loʻo i ai luitau tetele i le maketi i le lumanaʻi tau maualuga o uta.


Taimi meli: Iuni-06-2022